Bon partit de David Romero. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet perd en l’estrena a casa

L’Igualada va ser superior (56-76)

El Mataró Parc Boet, que havia començat la temporada amb una victòria a la pista dels Maristes Ademar, no va poder confirmar el bon inici de temporada amb un altre triomf. En el primer partit a casa, al pavelló Eusebi Millán, l’equip de la capital del Maresme va caure davant l’Igualada. El conjunt de l’Anoia, un dels rivals més potents del grup C-2 de la Lliga EBA, va ser superior i es va emportar la victòria per un contundent 56 a 76.

L’equip visitant es va mostrar més inspirat en el tir exterior; deu triples per només tres del Boet. Dins la pintura també va ser més fort en el rebot ofensiu (12 a 8), i a la vegada va poder assegurar molt millor els seus atacs (només nou pilotes perdudes per disset dels locals). A més, l’Igualada va comptar amb les magnífiques actuacions de Carles Fons (20 punts) i Roger Pérez (15 punts). En general, el rival del Boet va trobar un cert equilibri entre les seves peces ofensives.

El Mataró Parc Boet Maresme, en canvi, va veure com bona part del pes ofensiu de l'equip requeia en David Romero, que va anotar 20 punts. Hi va sumar 8 rebots i va ser el jugador més ben valorat del seu equip i del partit (29). Però a banda de Romero, només Artur Grau (13) va superar la barrera dels deu punts. Així doncs, el Boet va trobar a faltar més recursos ofensius.

El partit es va trencar en el segon quart, quan un parcial de 10 a 25 dictava sentència. La diferència al descans ja era un +20 per l’Igualada (22-42), i aquesta es va mantenir fins la botzina final (56-76). El Mataró Parc Boet presenta ara una targeta equilibrada amb una victòria i una derrota. L’equip de la capital del Maresme visita el cap de setmana que ve la pista del Joventut de Badalona.