Imatge d'arxiu del Lidergrip. Foto: CH Mataró

El Lidergrip CH Mataró tanca l’any amb derrota

El conjunt de la capital del Maresme cau a casa amb un dels candidats al títol, el Telecable (2-4)

El Lidergip Club Hoquei Mataró no ha pogut acomiadar l’any amb un bon resultat perquè aquesta tarda ha perdut a casa amb el Telecable de Gijón. De totes maneres, el conjunt que entrena Oriol Perarnau deixa enrere un 2023 formidable, any en el qual ha pogut consolidar el seu nom a la màxima categoria estatal i tancar una primera fase d’aquesta nova temporada amb molt bona nota: el Lidergrip és setè amb 16 punts i, després de 10 jornades, acumulada més victòries (5) que derrotes (4). L’equip viurà Nadal i Cap d’Any a mitja taula tot i que l’objectiu de la temporada era evitar el descens. S’han establert les bases per a una bona segona meitat de la temporada.

En el partit d’aquesta tarda al Jaume Parera i León, el repte era complicat. Tocava fer front a un dels principals candidats al títol, el Telecable HC. El conjunt asturià ha hagut de suar la victòria de valent, però al final s’ha emportat els tres punts de la capital del Maresme.

Marta González ha avançat a les de Gijón en els primers compassos del partit, però el Mataró ja havia contestat menys d’un minut després amb l’empat d’Ariadna Martínez. El partit ha començat de manera frenètica perquè quan encara faltaven més de 17 minuts pel descans, el Telecable ha fet el segon mitjançant Núria Obeso. Però això no quedaria aquí: només set segons després, Aina Lleonart tornava a empatar per a les locals (2-2). Ja havien passat més coses que en altres partits sencers i encara quedava tot un món per davant.

A partir del 2 a 2, de totes maneres, les coses s’han calmat una mica. Quan faltava poc menys de deu minuts pel descans, la portuguesa Ana Catarina Jesús Ferreira ha fet el 2 a 3. D’aquesta manera, el conjunt asturià arribava a la segona meitat amb avantatge en el marcador. Una segona part en la qual les defenses s’han imposat als atacs. No ha estat fins a les acaballes del partit, a 03:50 pel final, quan novament Ferreira s’ha encarregat de sentenciar el duel amb el 2 a 4 definitiu. D’aquesta manera, el Telecable empata a punts amb el Palau de Plegamans al capdavant de la taula mentre que el Lidergip segueix a la zona tranquil·la.