Foto d'arxiu del Lidergrip Mataró. Foto: CH Mataró

El Lidergrip CH Mataró empata a Galícia

L’equip de la capital del Maresme suma un punt en la seva visita a l’HC Coruña (1-1)

Després d’unes setmanes sense OK Lliga Iberdrola, la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal ha tornat a rodar i ho ha fet amb un empat del Lidergrip Mataró a la Corunya. La competició estava aturada pel Campionat d’Europa, torneig que va guanyar la selecció espanyola amb gol de la mataronina Aina Florenza en la final contra Portugal.

Aquest dissabte, el Lidergrip visitava la pista d’un rival directe a la zona alta de la classificació. El partit, tal com es preveia, ha sigut igualat. Els espectadors només han vist dos gols, però també un hoquei patins d’alt nivell. La primera part transcorria sense l’encert de cap dels dos equips de cara a porteria, però quan només restaven dos minuts i cinquanta segons pel descans el Mataró ha obert el marcador. Un gol de Thais Pérez permetia al conjunt d’Oriol Perarnau afrontar la segona meitat amb avantatge en el marcador.

La xilena Fernanda Isidora Muñoz ha fet l’empat en els primers minuts de la represa i, a partir d’aquí, les defenses s’han imposat. Cap dels dos equips ha pogut superar el mur rival i, al final del partit, Mataró i Corunya han firmat l’empat. És un punt que provisionalment situa l’equip gallec en quarta posició i que deixa el Mataró com a sisè classificat tot esperant el resultat del Fraga. L’HC Coruña suma 18 punts i el Mataró en té 16.

S’han disputat nou jornades de lliga i el balanç a l’equip mataroní és, fins ara, del tot positiu. El Lidergrip ha guanyat cinc partits, n’ha perdut tres i ha empatat aquest a Galícia. El Mataró és més a prop de la primera posició que no pas de la zona de descens i això és una gran notícia. El mateix entrenador de l’equip de la capital del Maresme, Oriol Perarnau, reconeixia abans de començar la temporada que l’objectiu és la permanència. Veient la classificació i aquest bon inici, potser el Lidergrip CH Mataró podrà aspirar a cotes més altes de cara 2024.