Alegria després de la final. Foto: Photos Hockey.

El CH Mataró guanya la Copa de la Princesa

L’equip de la capital del Maresme supera el Bembibre a la final i aixeca el primer títol en la història d’aquesta competició (2-1)

El Club Hoquei Mataró ha fet història convertint-se en el primer campió de la Copa de la Princesa Femenina, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas. El torneig reunia als tres millors equips de l’OK Lliga Plata Femenina al final de la primera volta (Bembibre, Alcobendas i Raxoi) i un equip de la Primera Nacional Catalana Femenina designat per la Federació Catalana de Patinatge. En aquest cas, el Club Hoquei Mataró.

El conjunt de la capital del Maresme, que a les semifinals d’ahir havia superat el Raxoi (4-2), s’ha desfet aquest diumenge al migdia del Bembibre per aixecar el títol de la Copa de la Princesa. En els primers segons del partit, Olga Juanola, que ahir va jugar amb el primer equip del Mataró a l’OK Lliga davant el Voltregà, ha demostrat la seva qualitat amb una magnífica jugada individual: eslàlom de fora cap a dins i cop de canell, amb una extraordinària qualitat tècnica, per superar a la portera rival i fer el primer gol de la final. Només havien passat 18 segons.

A partir d’aquí, el Mataró ha controlat el duel. Ben assentat a camp propi amb una bona defensa posicional, l’equip de la capital del Maresme també esgarrapava quan en tenia oportunitat. Al descans, de totes maneres, el marcador es mantenia inalterable: 1-0.

La segona part transcorria amb una dinàmica similar fins que a deu minuts del final el Mataró ha tornat a colpejar. Thais Pérez ha recuperat una bola al seu propi camp i, després d’una bona carrera al contraatac, ha cedit amb delicadesa cap a Laia Sanz, que no ha desaprofitat l’ocasió de fer el segon. Claudia Sanjurjo retallava diferències a 04:21 del final (2-1), però el Mataró ha sabut defensar amb tranquil·litat el seu avantatge per inscriure el nom del club, i de la ciutat, a la primera Copa de la Princesa Femenina.