Clara Poo va fer 10 gols.

El Hapo Joventut suma el tercer triomf de la temporada

Victòria de les de Mataró a la pista de l’Amposta (26-35)

Tres victòries i només una derrota. L’inici de la temporada del Hapo Joventut Mataró a la Divisió d’Honor Plata Femenina és del tot esperançador. L’equip que entrena David Verdugo ha començat amb força i ja ha presentat les seves credencials per a ser considerat un dels candidats a la part alta de la taula. El Hapo va sumar la tercera d’aquestes victòries a la pista de l’Amposta, en un partit que va comandar des de la primera meitat.

El duel va començar igualat, però a l’equador de la primera part el Hapo ja obria la primera escletxa important (5-10). La fortalesa defensiva del conjunt de Mataró feia preveure un desenllaç agradable. De totes maneres, l’equip local ho va seguir intentant. Al descans, la diferència era de quatre gols (13-17) i no va ser fins a les acaballes del partit quan el Joventut va poder respirar amb calma.

Del 23 a 27 quan restaven deu minuts, es va passar al 24-31 a cinc pel final. La situació ja estava definitivament controlada i només era qüestió d’ajustar el marcador final (26-35). La regularitat i la constància ofensiva del Joventut, al final, van ser aspectes decisius per entendre la contundència del triomf. En aquest sentit, les mataronines són un equip de gran potencial.

Ona Muñoz va fer, tota sola, 13 gols (la meitat dels que va marcar tot l’equip de l’Amposta). Clara Poo i Marina Tomás, 5 gols cadascuna, també es van afegir a la festa. El Hapo Joventut s’ha col·locat en segona posició de la lliga a dos punts del Mislata, l’únic equip que ha guanyat els quatre partits disputats fins ara.