Un partit del Hapo. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut cau a casa amb La Roca

Tercera derrota seguida del conjunt de Mataró (26-28)

El Hapo Joventut ha perdut el fil de les victòries en aquest tram final de temporada. Després d’una bona dinàmica al mes de febrer, amb quatre triomfs en cinc partits de lliga, ha arribat una baixada de rendiment, o com a mínim de resultats, en aquest mes de març. Les mataronines han perdut els tres partits que han jugat en els últims quinze dies; Benidorm a casa, Almassora i, aquest cap de setmana, La Roca novament a casa.

El derbi de Parpers sempre és un partit especial, i normalment igualat. Aquesta vegada ho va ser des del principi, amb parcials molt ajustats durant la primera meitat. Cap dels dos equips podia desempallegar-se del rival i les diferències eren realment mínimes. És cert que al descans el conjunt visitant manava per dos gols (11-13), però el Hapo començava la segona part restablint la igualtat de seguida (16-16).

El problema per l’equip local va arribar en els últims vint minuts, quan no va ser capaç de seguir el ritme golejador que marcava el seu rival. El conjunt de La Roca, liderat per una excepcional Ester Somaza (13 gols), va mostrar una fluïdesa ofensiva notable però, sobretot, va saber defensar a les millors jugadores del Hapo.

Ona Muñoz va sumar set gols, però per exemple Clara Poo, tercera màxima golejadora del campionat, només en va aportar quatre. En condicions normals, té un impacte superior de cara porteria contrària. Sigui com sigui, el conjunt del Vallès va poder celebrar una victòria ajustada (26-28) que el deixa just per sota del Mataró a la classificació. El Hapo, que era vuitè, perd una posició i se situa en novè lloc. La temporada encara la recta final amb la disputa de les últimes dues jornades.