Un partit del Hapo Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo guanya i es consolida a mitja taula

Les de Mataró es van desfer de l’OAR de Sabadell (33-23)

El Hapo Joventut Mataró va guanyar de manera contundent davant l’OAR Gràcia de Sabadell, que fins el partit a la capital del Maresme era quart a la classificació. Amb aquest triomf, les mataronines es consoliden a la zona tranquil·la de la classificació. Ara mateix són vuitenes amb quinze punts i disset partits jugats.

Els deu gols de diferència al final del partit (33-23) indiquen la convicció que va exhibir el conjunt local durant tot el duel. Era l’única manera de superar a l’OAR de Sabadell, un dels rivals més complicats del campionat. Les vallesanes, instal·lades a la part alta de la classificació, es va veure superades pel Hapo des dels compassos inicials del partit. El primer parcial de 2 a 0 indicava el camí. L’OAR encara no havia marcat passats cinc minuts de partit.

Durant la primera meitat el conjunt local va anar controlant el marcador amb petites rendes que, al descans, eren quatre gols de diferència (14-10). Després del pas per vestidors, el Hapo va trencar el partit. Quan s’havien jugat deu minuts de la represa, el Joventut ja manava d’onze (24-13). A partir d’aquí, l’equip local va controlar la situació amb avantatges còmodes per arribar al definitiu 33 a 23.

Ona Muñoz, que va fer 10 gols, va ser la gran canonera del partit. Maria Muñoz en va fer 7, i Alisa Forné i Clara Poo en van marcar 5 respectivament. Aquesta vegada el Joventut no va necessitar que la segona millor golejadora de la lliga, Poo, arribés al registre de dos dígits. En qualsevol cas, el Hapo la té a ella i a Ona Muñoz, que es troben entre les cinc que més gols marquen en el campionat. Una garantia competitiva.