Un moment del partit. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut es desfà del Levante a casa

Victòria sòlida de les mataronines (31-23)

Ona Muñoz, que va fer 12 gols, va liderar un nou triomf a casa del Hapo Joventut. Clara Poo en va fer 9. L’equip de la capital del Maresme té la gran sort, i l’encert, de comptar amb dues de les jugadores més determinants del campionat. De cara a porteria contrària podríem dir, tranquil·lament, que formen el duo més poderós de la lliga.

Clara Poo ha jugat 18 partits i ha fet 136 gols. És tercera a la llista de màximes golejadores de la Divisió d’Honor Plata. Ona Muñoz ha jugat 19 partits i ha fet 121 gols. És cinquena a la classificació del gol. El Hapo té, doncs, a dues jugadores entre les cinc millors canoneres de la competició. Només s’hi apropa una mica l’Amposta, que té a la sisena i setena de la llista. Muñoz i Poo són garantia competitiva.

Davant el Levante, les dues golejadores del Joventut van aportar 21 dels 31 gols del seu equip. El Hapo no va començar a dominar el partit fins ben entrat el segon tram de la primera meitat. A partir d’aleshores, l’equip local va poder obrir forat gràcies a la seva bona dinàmica ofensiva. Al descans, el conjunt de Mataró ja dominava de cinc gols (18-13).

La segona part va servir per constatar que la victòria no s’escaparia de Mataró. Les diferències seguien eixamplant-se i el Levante, que ho intentava amb totes les seves forces, no era capaç d’apropar-se al rendiment que oferia l’equip local. El poder ofensiu, representat per les dues grans golejadores del Hapo, també va rebre el suport d’una bona estructura defensiva. El Joventut només va concedir deu gols durant la segona meitat. Els punts es quedaven a casa.