Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo cau a Poblenou i perd dues posicions

Derrota del conjunt de Mataró a Barcelona (30-28)

El Joventut Handbol Mataró no guanya fora de casa des del 20 de febrer, quan l’equip de la capital del Maresme es va desfer del cuer, el Sabadell, per 24 a 39. Gairebé tres mesos després, el Hapo segueix sense trobar respostes quan juga lluny de Mataró. Aquesta vegada, el Poblenou va saber jugar millor els minuts decisius i acabar capgirant el partit gràcies a un últim parcial de 4 a 1 (30-28).

L’equip de Sergi Rodríguez va començar millor el partit i manava en el marcador després dels primers deu minuts (4-6). La dinàmica del duel i la posició a la taula dels dos equips, de totes maneres, feia preveure un partit igualat. I així va ser. Abans del descans, intercanvi de cops i petites rendes per a cadascun dels equips. A l’equador de l’enfrontament, el conjunt local manava de dos (15-13).

La segona meitat va començar amb un panorama similar. El Poblenou seguia comandant el marcador però no era capaç d’obrir forat. El Hapo reaccionaria amb un parcial de 4-7 (del 40’ al 55’) que el feia arribar als últims cinc minuts amb un gol d’avantatge (26-27). En aquests instants finals, malgrat tot, el Poblenou va tornar a millorar en defensa i va saber seleccionar millor els seus atacs. Al final, els punts es quedaven a Barcelona (30-28).

Nil Moreno, autor de set gols, va ser la referència ofensiva del Joventut. Bona part dels integrants de la plantilla van col·laborar en les tasques ofensives, però ningú més va poder superar la barrera dels tres gols; Núñez, Aguilera i Chiva es van quedar amb aquest registre. El Hapo ara és dotzè, després de veure com el Sant Esteve Sesrovires i el mateix Poblenou el passen a la classificació. L’equip de Mataró tancarà la lliga a casa contra el Sant Cugat i encara podria recuperar aquestes dues posicions.