Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut no passa de l’empat a la pista del Sant Martí Adrianenc

El conjunt de Mataró s’ha de conformar amb un punt (25-25)

El Sant Martí Adrianenc és tercer per la cua de la Primera Estatal masculina. A més, el conjunt de Barcelona arribava a la cita d’aquest cap de setmana amb els dubtes evidents dels equips immersos en una mala ratxa de resultats. Semblava, doncs, un partit propici pel Hapo. L’equip de Mataró buscava allargar la bona dinàmica i sumar la quarta victòria seguida. No va poder ser.

El partit va començar molt equilibrat (5-5 després dels primers deu minuts). A partir d’aquí, l’equip local va trobar una fluïdesa ofensiva que el Hapo no va encertar a respondre. El Sant Martí Adrianenc, mica en mica, començava a obrir forat (12-7 al minut 20). Una petita embranzida del Hapo deixava el resultat més ajustat al descans (14-12).

El guió de la segona part ja feia preveure un final de partit a cara o creu. Les petites rendes del conjunt local no eren suficients per trencar el partit (16-15, 19-17, 20-19 o 22-21). Aquest últim era el resultat que indicava el marcador quan faltaven deu minuts pel final. A cinc per la botzina, l’equip local mantenia el gol de diferència (23-22). El Hapo Joventut no va ser capaç de capgirar la situació en cap moment, però com a mínim va poder arrencar un punt després d’anar durant bona part del duel per darrere en el marcador (25-25).

Nil Moreno, autor de 9 gols, va liderar l’atac del Hapo de manera majestuosa. El jugador del Joventut ja és a només un gol d’entrar al Top10 de màxims golejadors del campionat. L’equip de la capital del Maresme, per la seva part, fa estable la seva situació a la zona tranquil·la de la classificació. El Hapo és novè amb 19 punts.