Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo empata a casa amb el Sant Joan Despí

El conjunt de Mataró només ha guanyat un dels últims vuit partits (29-29)

El Hapo Joventut Mataró encara la recta final de la temporada i ho fa acumulant una ratxa de resultats gens positiva; una victòria en les últimes vuit jornades. Malgrat això, l’equip de la capital del Maresme encara té un coixí de tres punts sobre el Terrassa, tercer per la cua. En queden quatre en joc. El Hapo ha de jugar contra el Poblenou, que té un punt menys i que ha perdut els últims sis partits, i tancarà la lliga enfrontant-se al Sant Cugat, que és tercer i que està firmant una gran campanya.

El partit d’aquest dissabte contra el Sant Joan Despí va estar marcat per la gran igualtat entre un i altre equip. En realitat, cap dels dos va poder obrir forat si tenim en compte els diferents parcials de cinc minuts. Durant la primera meitat, el Joventut va tenir un petit avantatge de +2 (14-12) a pocs minuts pel descans. El Sant Joan Despí, però, ja havia igualat el partit (16-16) quan s’arribava a l’equador del duel.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa. A deu minuts pel final, el Hapo tornava a gaudir d’una petita renda (27-25). El conjunt visitant, de totes maneres, va ser capaç d’eixugar-la per arribar al final del partit amb l’empat definitiu (29-29). Cap dels dos equips va demostrar ser netament superior a l’altre. Un punt per a cadascú semblava un premi just.

Bernat López (7 gols) i Bernat Bonamusa (6) van liderar l’atac del Joventut. L’equip local va oferir un bon repertori d’accions ofensives però no va poder frenar a Edgar Sans, que amb deu gols es va convertir en el màxim golejador del partit. El Hapo Joventut intentarà ara tancar la lliga sumant, com a mínim, una victòria més. Això podria permetre a l’equip mataroní acabar la temporada a mitja taula.