Un partit del CH Mataró. Foto: Alba Tarrés

Golejada del CH Mataró i altres partits del cap de setmana

El CHM soluciona sense problemes el compromís davant el Rochapea (8-2)

Tercera victòria seguida del Club Hoquei Mataró, que aquest cap de setmana s’ha imposat a casa sense més problemes al Rochapea. D’aquesta manera, l’equip de la capital del Maresme confirma el seu bon moment i escala a la tercera posició. Repassem aquest i la resta de partits dels equips mataronins durant el cap de setmana esportiu.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 8-2 Rochapea

L’equip d’Albert Larrea ho va solucionar per la via ràpida i al descans ja dominava amb tranquil·litat (4-0). Gerard Cusachs, que va fer tres gols, va ser la referència ofensiva de l’equip. El CH Mataró és tercer i viu un moment dolç.

• Lidergrip CH Mataró 4-4 Igualada

Partit apassionant que el Mataró va poder empatar a cinc minuts del final. Gal·la Solé va fer dos dels quatre gols del conjunt local. L’equip de la capital del Maresme és dotzè amb 10 punts.

Futbol

• CE Mataró 1-1 Montañesa

Els groc-i-negres es van avançar amb un gol de Toni Paredes (26’), però Moyano va empatar a la segona part. El Mataró és desè i ja acumula set partits seguits sense perdre al Centenari.

Bàsquet

• Mataró Parc Boet Maresme 70-64 Almozara

Quarta victòria seguida del Boet, que consolida la cinquena posició.

• Advisoria Mataró Maresme 42-61 Ardoi

El Boet, poc encertat en el tir i molt inferior en la lluita pel rebot, es va veure clarament superat pel conjunt navarrès. Les mataronines són últimes amb només dues victòries.

• Palma 72-93 UE Mataró Germans Homs

Victòria clara del conjunt de Mataró, que és tercer, a la pista del cuer. Juanola, amb 35 punts, va fer una autèntica exhibició ofensiva.

• Azulejos Moncayo Helios 68-74 Germans Homs UE Mataró Femení Maresme

Triomf important per allunyar-se dels últims llocs. El partit es va resoldre a la pròrroga, on la Unió només va encaixar dos punts.

Waterpolo

• stm CN Mataró 16-7 Boadilla

Victòria clara del Mataró sota la pluja.

• Catalunya 3-10 Quadis CN Mataró

Exhibició defensiva del Quadis, que entrava a l’últim quart amb un marcador d’1 a 8. Andrade i Daura (tres gols per cap) van ser els màxims golejadors del partit.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 25-26 Sant Esteve de Palautordera

El Joventut va començar fort, però el conjunt visitant va ser capaç d’equilibrar el partit i guanyar-lo en un final ajustat. Van resultar insuficients els set gols de Núnez i els sis de Garcia. El Hapo és desè amb 19 punts.

• Hapo Joventut Mataró 14-21 Benidorm

El Hapo és setè a la taula després d’aquesta derrota a casa contra el vuitè classificat. Pobre balanç ofensiu del conjunt local, fins i tot de les seves jugadores més decisives.

Futbol sala

• Futsal Aliança Mataró 9-1 Muro

Golejada sense contemplacions del Futsal, que és segon, davant el penúltim classificat.

• FS Sabadell 2-1 Futsal ACL Grup Mataró

Derrota contra un rival directe en la lluita per la permanència.