Un moment del partit sota la pluja. Foto: R.Gallofré

Victòria de l’stm CN Mataró sota la pluja

El CNM es desfà del Boadilla (16-7)

La intensa pluja que dissabte al matí va caure a la capital del Maresme no va suposar majors inconvenients per a la disputa del partit de lliga entre el conjunt local i el Boadilla. És veritat que si hi ha tempesta elèctrica es pot suspendre el partit però com que aquest no era el cas, el duel es va jugar sota la pluja que va regar el matí a Mataró i a diferents indrets del país. L’equip de la capital del Maresme, com era previsible, va ser superior. Les condicions climatològiques no van ser un impediment perquè aquesta superioritat veiés la seva traducció amb un marcador prou clar (16-7).

Waterpolo femení CN Mataró CN Boadilla. Foto: R.Gallofré

El primer quart va ser d’intercanvi de cops. Al final del parcial, les de Mataró només guanyaven d’un (3-2). De totes maneres, és freqüent que en els partits de lliga s’arribi a un punt de no retorn. És quan el CN Mataró treu tot el seu potencial i deixa sense resposta a la majoria de rivals. Aquest estat de trànsit va arribar de seguida, durant el segon quart. Un parcial de 5 a 0 liquidava el partit.

Després del descans llarg, el Mataró en va fer prou gestionant diferències i, fins i tot, ampliant mica en mica el marcador (parcials de 4 a 3 i 4 a 2). L’equip local ja ho havia solucionat abans assecant totes les opcions ofensives del conjunt madrileny. El Boadilla va ser incapaç de fer cap gol en jugada de superioritat (0%). En canvi, el Mataró va aprofitar el 60% de les accions en aquest sentit.

Markoch, Bach, Nogué i Piralkova, amb tres gols cadascuna, van ser les referències ofensives del CN Mataró. L’equip de Dani Ballart va comptar, doncs, amb una bona bateria de recursos en atac. L’stm és líder amb 55 punts. De totes maneres, la posició és enganyosa perquè el Sabadell té dos partits menys i acabarà passant per davant. Són els millors equips de la lliga i, segurament, el títol serà cosa de la lluita entre ells.