L'entrenador del Boet, Mario Lousame. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc consolida la cinquena posició

Victòria a casa del Boet davant l’Almozara (70-64)

Quatre victòries consecutives. El Mataró Parc Boet Maresme viu el moment més dolç de la temporada. Si fins ara no havia estat capaç d’aconseguir cap mena de regularitat en la victòria, el conjunt de Mataró ja ha arribat a un punt de maduresa en el seu joc que l’ha conduït a aquesta magnífica ratxa de quatre partits seguits superant al rival de torn; Alfindén, Badalonès, Alpicat i ara Almozara. El partit es va haver de jugar a Cabrera de Mar per culpa de l’aparició de goteres a l’Eusebi Millán.

El duel no va començar bé. Tous en defensa durant el primer quart, els mataronins van veure com l’equip visitant tancava el parcial amb un +8 (14-22). Tot va canviar a partir del segon període. El Boet va ajustar la seva defensa i va passar d’encaixar 22 punts a deixar l’Almozara amb un escarransit 6 al seu marcador (20-6). La dinàmica ja havia canviat, i poc importaria que a partir d’aleshores la igualtat presidís el partit (14-14 i 22-22 en els restants dos quarts).

El Boet, curiosament, es va veure superat en la lluita pel rebot (31 a 43). També en l’afany d’aconseguir segones oportunitats en atac, el conjunt visitant va ser millor (5 a 11 en rebots ofensius). L’equip de Mataró, de totes maneres, va seleccionar de manera més acurada les seves passades (va perdre set pilotes menys que el rival) i es va mostrar més encertat en el tir; 22/37 de 2 per 19/40 de l’Almozara.

En el capítol individual, van destacar les aportacions de Cheda (14 punts i 4 rebots) i Nogales (12 punts i 6 rebots). És veritat que aquest últim ho va provar molt i no sempre amb encert. El Boet ha aprofitat aquesta bona ratxa per certificar la permanència, consolidar la cinquena posició i establir un balanç positiu. Ara mateix, l’equip de la capital del Maresme se situa amb 10 victòries i 9 derrotes. Serà complicat mantenir la bona dinàmica perquè la propera sortida del Boet és per enfrontar-se amb el líder, l’Hospitalet, que només ha perdut un partit.