Hoquei CH Mataró CDM de La Corunya. Foto: Alba Tarrés

Golejada a casa del CH Mataró

Els d’Albert Larrea s’imposen clarament en el partit contra el CDM (7-2)

El Club Hoquei Mataró ha començat l’any de manera irregular. La fluïdesa de joc i de resultats que havia trobat en algun moment pretèrit de la temporada semblava això, cosa del passat. En aquest 2022 s’havien fet evidents les dificultats de l’equip per puntuar i seguir en línia ascendent. Per aquest motiu sembla de gran importància el triomf a casa en el partit d’aquest cap de setmana.

El CDM de La Corunya, que és tercer per la cua, no va tenir opcions en cap moment. Marc Ollé va fer el primer de seguida (1-0). És veritat que durant bona part de la primera meitat el conjunt gallec va aguantar dins del partit. El 2 a 0 no va arribar fins que quedaven vuit minuts pel descans. L’autor del gol va ser Conrad Xicota. El CDM, fins i tot, va ser capaç de retallar distàncies encara a la primera part (el 2 a 1 va ser obra de Sáenz de Buruaga).

A la segona meitat és quan van començar a quedar ben paleses les diferències entre un i altre equip. Guillem Carbonell, dues vegades, Bernat Romero, també en dues ocasions, i Gerard Cusachs, que en va marcar un, establien ja una escletxa impossible de salvar pel conjunt de Galícia. En menys de deu minuts, havien caigut cinc gols (7-1).

Al final, el CDM va poder fer el seu segon gol de la tarda (7-2) mitjançant Javier Jurado. Ja no hi hauria temps per a res més. El CH Mataró trobava la contundent victòria que buscava des de feia setmanes. D’aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme se situa cinquè amb 23 punts. Jolaseta i Rochapea, penúltim i últim de la classificació, són els propers rivals del Mataró.