Un partit del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró empata a casa i altres resultats

Aquest cap de setmana ha estat marcat pel triomf de l’stm CN Mataró a la Copa de la Reina

L’stm CN Mataró s’ha proclamat, per segona vegada en la seva història, campió de la Copa de la Reina. Ja n’hem parlat amb més detall en aquesta crònica. Més enllà d’això, els equips mataronins han seguit endavant amb les respectives competicions de la regularitat.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 2-2 Lloret

El conjunt de la capital del Maresme ha aturat l’hemorràgia de derrotes amb aquest empat a casa contra el Lloret. Després de tres partits sense puntuar, els d’Albert Larrea ho tornen a fer. Un gol de Marc Gómez a sis minuts del final va evitar que fossin tres punts.

• Cerdanyola CH 2-1 Lidergrip CH Mataró

L’equip de Mataró va competir a la pista d’un dels equips de la part alta de la classificació. A la segona part, de totes maneres, el Cerdanyola va capirar el gol inicial de Gal·la Solé.

Waterpolo

• CN Sabadell 11-3 Quadis CN Mataró

El Quadis va ser inferior al seu rival, que va portar sempre la batuta del partit. El Mataró és setè a la classificació i el Sabadell, segon.

Futbol

• CE Mataró 1-1 Bescanó

Un gol de Marc Pascual avançava als groc-i-negres a la primera meitat (16’), però Sergi González va empatar en el tram final (72’). El Mataró és novè amb 23 punts.

Bàsquet

• UE Mataró Germans Homs 80-55 Azulejos Moncayo

Victòria contundent i convincent de la Unió. L’equip de Mataró va trencar el partit a la segona meitat (parcial acumulat de 47 a 21), i va tornar a comptar amb la capacitat anotadora de Jordi Juanola (19 punts).

• Alfindén 77-80 Mataró Parc Boet Maresme

Setena victòria de la temporada del Boet. El conjunt de Mataró va clavar el doble de triples (6 a 12) i va veure com quatre dels seus jugadors superaven la barrera dels deu punts; Cheda (16), Hermoso i Nogales (13), i Grau (11).

• Advisoria Mataró Maresme 68-75 Real Canoe

L’Advisoria va arribar a l’últim quart amb opcions (53-53) però al final no van ser suficients els 18 punts de Knezevic. Macarena Roldán, del Canoe, en va anotar 31 i va ser la jugadora més ben valorada del partit. El Boet és últim amb només una victòria.

• Segle XXI 85-63 Germans Homs UE Mataró Femení Maresme

El líder va ser millor que la Unió i va fer la diferència a partir del tercer quart. Les de Mataró van comptar amb el bon partit de Baraut (15 punts), Arbizu (13) i Farré (11), però l’equip local va acabar imposant-se.

L’endemà, diumenge, el Germans Homs va perdre a la pista del Sant Adrià (67-61) un partit que tenia pendent de feia setmanes.

Handbol

• Mislata 31-13 Hapo Joventut Mataró

Contundent derrota del Hapo a la pista del conjunt valencià.

• Hapo Joventut Mataró 31-24 Palautordera

Nil Moreno, amb 7 gols, va liderar la victòria del Hapo, a casa, davant un dels tradicionals rivals de la Primera Estatal. El Joventut és onzè i trenca una mala dinàmica de tres derrotes seguides.

Futbol sala

• Barceloneta Futsal 6-1 Futsal Aliança Mataró

La situació a la part alta queda més comprimida que mai després d’aquesta derrota del líder. El Barceloneta, amb un partit menys que el Futsal i dos que encara ha de recuperar sobre Martorell (3r) i Santa Coloma (2n), és quart a només dos punts del conjunt mataroní.