Foto d'arxiu del Futsal. Foto: R.Gallofré

El Futsal goleja a casa per acomiadar el 2023

L’equip de Mataró es desfà de l’Almonacid i defensa la tercera posició (6-3)

El Futsal Marlex Mataró ha sumat aquesta tarda al Teresa Maria Roca la tercera victòria consecutiva a la lliga. D’aquesta manera, l’equip de la capital del Maresme defensa la tercera plaça al Grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. La derrota del Covisa Manresa a la pista de l’Sporting la Nucía, a més, permet als mataronins apropar-se a només dos punts del segon classificat. L’equip del Bages no ha pogut puntuar davant el líder de la classificació, que suma sis punts més que el Futsal Mataró. S’han disputat catorze jornades de lliga i, per tant, estem a punt d’arribar a l’equador de la temporada.

En el partit d’aquesta tarda disputat al pavelló municipal Teresa Maria Roca, el Futsal ha sortit disposat a demostrar la seva superioritat davant l’actual tretzè classificat de la taula. Oriol López ha fet el primer quan s’havien jugat quatre minuts de partit. Un parell de minuts després, Juan Casas ha fet el segon dels locals (2-0). La resposta de l’Almonacid no s’ha fet esperar i de seguida retallava diferències gràcies a un gol de Marcos Gracia (2-1). Només ha sigut un miratge. En els següents minuts el Futsal agafaria l’embranzida definitiva.

Kambon Toure ha fet el tercer i el quart de l’equip local (4-1). En el 32’, Oriol López ha tornat a veure porteria per marcar un 5 a 1 que ja semblava definitiu. De totes maneres, el conjunt visitant no s’ha rendit. En un tres i no res, dos gols seguits de Diego Campos han tornat l’emoció al marcador (5-3). A l’hora de la veritat, Sergi Meneses ha tallat la reacció de l’Almonacid amb el 6 a 3 definitiu.

Els tres punts serveixen al Futsal per tancar l’any en tercera posició i afrontar el 2024 amb totes les possibilitats intactes de lluitar per l’ascens.