L'equip del Futsal d'aquesta temporada.

S. F.

El Futsal Mataró planta cara però diu adéu a l'ascens

Els mataronins empaten 3-3 al Teresa Maria Roca i acaben perdent l'eliminatòria amb el Santiago Futsal.

No va poder ser. El Futsal  Mataró ho tenia difícil, però ho havia d'intentar. Els vermells es jugaven seguir al play-off d'ascens a Segona Divisió davant el potent Santiago Futsal. Els mataronins havien de remuntar el resultat advers del partit d'anada a Galícia, i tot i que es va intentar, finalment van acabar claudicant i no podran pujar de categoria malgrat haver-ho intentat.

L'equip de Sito Rivera partia d'un 3-2 desfavorable, però tenia en la força del Teresa Maria Roca un aliat per intentar capgirar la situació. Malauradament, les coses no van sortir del tot bé. I això que el matx es va posar de cara amb el gol de Lupi als pocs minuts de començar que empatava l'eliminatòria. Els visitants van avisar amb un xut al pal, però els vermells dominaven el partit. El cop al tram final de la primera part va ser duríssim: dues dianes seguides a menys d'un minut d'acabar capgiraven el marcador i col·locaven l'1-2.

A la represa, els mataronins van intentar-ho sense sort, i els nervis van anar apareixent a mesura que passaven els minuts i el gol de l'empat no arribava. L'expulsió d'un jugador vermell complicava més les coses i el Santiago aconseguia, poc després, el tercer gol. A quatre per acabar, Novo retallava diferències amb el 2-3 i encara hi hauria temps per a l'empat de Pol Tolrà, però el 3-3 seria insuficient i amb el global de 5-6, els mataronins acabaven eliminats.

Els mataronins diuen adéu a una gran temporada on han estat a prop de l'ascens, i hauran de tornar-ho a intentar el curs vinent.