Acció del partit a casa del Boet. Foto: R.Gallofré

Una de freda i una de calenta en bàsquet

El Germans Homs perd a la pista del líder, però el Boet guanya a casa

Els principals equips masculins de bàsquet de la ciutat han protagonitzat resultats oposats aquest cap de setmana. Mentre el Germans Homs no podia contra el líder que ho ha guanyat tot, el Barça, el Boet es desfeia a casa del Badalonès. Repassem aquests partits i altres duels dels equips mataronins.

Bàsquet

• Barça 81-68 UE Mataró Germans Homs

El conjunt blaugrana ha guanyat els disset partits que ha jugat i la missió era complicadíssima. El Germans Homs ho va intentar, amb els 21 punts de Juanola, però no va ser possible.

• Mataró Parc Boet Maresme 84-63 Badalonès

Sòlida victòria a casa del conjunt de Mataró.

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 42-57 Stadium Casablanca

Derrota de la Unió, que ocupa la sisena posició, contra l’equip que té just per sobre a la classificació. Les mataronines només van ser capaces de fer dos triples de vint-i-un intents, i això les va condemnar.

Futbol

• CE Mataró 4-1 Les Franqueses

Imponent golejada a casa del Club Esportiu Mataró davant un rival amb qui va tenir un enfrontament calent. El partit va acabar amb 16 targetes i tres expulsats (Almellones i Cordón pel Mataró). Juwara va fer el primer gol i Mejías va empatar. Abans del descans, Villagrasa va fer el segon. Bargalló i el mític Samuel Bayón van sentenciar en l’últim quart d’hora (4-1).

Handbol

• Sabadell 24-39 Hapo Joventut

Victòria fàcil a la pista d’un equip que ha perdut tots els partits de lliga. Oriol Vaqué va ser el màxim golejador del Mataró amb 6 gols. El Hapo és desè amb 16 punts.

• Hapo Joventut 31-23 Levante

Ona Muñoz i Clara Poo lideren una altra victòria.

Hoquei sobre patins

• Lidergrip CH Mataró 4-2 Girona

Tercera victòria de la temporada pel conjunt de Mataró, que ja suma 9 punts. Aquesta vegada, davant el cuer, amb gols de Gal·la Solé (2), Adriana Chiva i Olga Juanola.

Futbol sala

• Futsal Aliança Mataró 7-2 Pia Sabadell

Importantíssima victòria del Futsal que serveix als mataronins per acabar amb la mala ratxa i seguir a la part alta.

• Futsal ACL Grup Mataró 1-1 Penya Esplugues

L’equip de Mataró arrenca un empat a casa contra un bon rival.