La banqueta de l'Homs celebra aquesta última victòria a casa. Foto: UEM.

El Femení Maresme guanya a casa el seu últim partit

El conjunt de Toni Sáez supera el Tenerife al Mora (73-52)

L’Homs UE Mataró Femení Maresme ha tancat amb una victòria com a local la seva temporada 2023/2024 a la Lliga Femenina 2. En el partit disputat ahir dissabte al Mora, l’equip que entrena Toni Sáez va poder demostrar certa superioritat davant el cuer de la competició. D’aquesta manera, i després del 73-52 final, les mataronines acaben la lliga en setena posició (balanç equilibrat de 13 victòries i 13 derrotes).

El primer quart va ser igualat (16-14), però el segon va servir a l’Homs per trencar el partit. La bona dinàmica ofensiva servia per seguir anotant. A l’altra banda de la pista, el conjunt local va ajustar la defensa. El Tenerife només va poder anotar 5 punts en aquests minuts abans del descans (35-19).

La diferència important ja estava feta i, a partir d’aquell moment, el conjunt local va saber gestionar l’avantatge. A la represa, l'equip canari va trobar més facilitats per anotar (19 punts en el tercer quart) però l’Homs no va disminuir el ritme en atac (23 punts). L’últim període va repetir el parcial del primer (16-14) i, així les coses, el Femení Maresme va acabar tancant la lliga amb una victòria sòlida (73-52).

El Tenerife, sense profunditat de banqueta, va arribar al tram final del duel ja sense opcions. En canvi, molt entonades en el triple (41% d’encert), les mataronines van tenir un dia inspirat de cara a cistella. Especialment destacat en aquest sentit va ser el partit de Laura Arias, autora de 20 punts amb un 4/6 en triples.

Ariadna Talaverón (8 punts i 10 rebots) i Marta Arbizu (9 punts i 7 rebots) van controlar la zona. L’Homs, amb una plantilla més rica i amb recursos més variats, va demostrar que és millor equip. El conjunt de Toni Sáez tanca la temporada amb victòria i bona nota.

Arbizu penja la samarreta

436410159 18304156759199637 2120347165279450032 n

Aquest últim partit de la temporada també va servir per acomiadar a Marta Arbizu, que dies abans havia anunciat que aquest seria el seu darrer partit ja que deixa el bàsquet en actiu. La número 12 groga ha estat la pivot de referència les tres darreres tamporades a l'Homs UEM-Femení Maresme.