UEM Homs a Lliga Femenina 2

Èpica victòria del Femení Maresme a la pista del tercer classificat

Per la seva part, el Talenom Boet perd a Melilla amb contundència (80-40)

L’Homs UE Mataró Femení Maresme tornava aquest dissabte de Pontevedra amb una gran sensació. L’equip havia sigut capaç d’assaltar la pista del tercer classificat de la Lliga Femenina 2, l’Arxil. D’aquesta manera, les mataronines se situen setenes i amb un balanç equilibrat a la classificació (12 victòries i 12 derrotes).

El partit a Galícia va començar amb un intercanvi de cops interessant (22-20 al final del primer quart). El parcial del segon (7-22) va tenir gran influència en el desenvolupament del partit (7-22). Fortes en defensa i amb una gran dinàmica ofensiva, les mataronines marxaven al descans amb un avantatge prometedor (29-42).

L’Arxil es va emportar el tercer període (22-17) i també el darrer (17-10), moment en el qual l’Homs va disminuir, perillosament, la seva producció ofensiva. De totes maneres, la UEM va saber mantenir els nervis en els instants més delicats per acabar sumant una victòria mínima i de prestigi (68-69).

L’equip de Mataró va anotar el 40% dels triples que va intentar (8/20) i va comptar amb les bones aportacions anotadores de Farré i Arias (14 punts cadascuna).

El Talenom perd a Melilla i acabarà últim

El Talenom Boet Mataró, per la seva part, ja no podrà evitar acabar la temporada com a últim classificat de la LF Challenge. El conjunt de la capital del Maresme va caure estrepitosament a Melilla (80-40) i segueix amb tres victòries després de vint-i-vuit jornades disputades. El penúltim classificat és a tres partits i només en queden dos per jugar.

A la ciutat autònoma, el Boet va ser superat des del principi (24-11). Al descans, la diferència ja era insalvable (46-15). La segona meitat no va ser, ni de bon tros, tan desastrosa però el partit ja no tenia més història. Ariadna Magriñà, amb 9 punts, va ser la millor anotadora del Talenom.