Hoquei CH Mataró - Girona. Foto: R.Gallofré

Dolorosa derrota del CH Mataró davant el Girona

Els mataronins cauen a casa per un contundent 2 a 6

El Girona només havia guanyat un partit, però aquest dissabte va sumar la seva segona victòria de la temporada gràcies a una golejada a la capital del Maresme. Un resultat sorprenent, tenint en compte que el Club Hoquei Mataró havia competit fins ara contra tots el seus rivals de la màxima categoria estatal. La derrota del passat cap de setmana contra el Noia (5-1) i aquest 2 a 6 a casa contra el Girona han sigut els únics partits en els quals el conjunt de la capital del Maresme ha sortit escaldat de la pista.

David Gelmà i Hugo Laguna avançaven a l’equip visitant abans del descans (0-2). El CH Mataró, incapaç de trobar solucions ofensives, xocava una vegada i una altra contra l’estructura del Girona. En els primers compassos de la segona part, el partit quedaria definitivament liquidat amb tres gols més del conjunt visitant. El seu autor, el mateix jugador. En un interval de quatre minuts, Gerard Pujol faria tres gol seguits per deixar el duel del tot sentenciat i reclamar el seu nom com a MVP del partit.

Gerard Cusachs i Bernat Romero retallarien diferències ja en el tram final del partit (2-5), abans que, una altra vegada Gerard Pujol, fes el quart gol del seu compte particular i el definitiu 2 a 6 en l’últim minut del duel. El CH Mataró no va tenir opcions de puntuar en cap moment i ara haurà de refer-se del cop per tornar a competir de cara les properes jornades.

L’equip d’Albert Larrea suma 5 punts amb un balanç d’una victòria, dos empats i quatre derrotes. Calafell i Caldes són els pròxims rivals abans del partit contra el Reus, un dels històrics de l’hoquei sobre patins europeu. No és fàcil calibrar fins a quin punt comença a ser delicada la situació del Mataró. La realitat és que això tot just acaba de començar, però també és cert que tots els equips que són darrere dels mataronins a la classificació han jugat menys partits.