Hoquei CH Mataró - El Vendrell. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró cau a la pista del Noia

Els mataronins acaben cedint per 5 a 1

El Noia venia de perdre a la pista del Barça amb contundència (8-1) però abans d’això havia guanyat al Taradell (7-1) i a la pista de l’Igualada (3-7). L’equip del Penedès està fent de la irregularitat bandera en aquest inici de la competició. Va caure en les primeres dues jornades de lliga; amb contundència a Reus (6-2), i a casa amb el Lleida (3-5). Sigui com sigui, és un clàssic de l’OK Lliga i un equip que sempre cal tenir en compte. El CH Mataró encara s’està adaptant a la màxima categoria i tot just va aconseguir la seva primera victòria en el partit del passat cap de setmana.

Els mataronins arribaven al duel amb bones sensacions, després de la victòria davant el Vendrell i de competir a la pista del Liceo (2-0). Ben aviat, però, un gol d’Aleix Esteller posava per davant l’equip local (1-0). Dos minuts després, Xavier Costa feia el 2 a 0 transformant un penal. A quatre minuts pel descans, Adrià Ballart tornava a colpejar. El 3 a 0 obria una escletxa important, però el Mataró no abaixaria els braços.

En els primers compassos de la segona part, Eric Florenza aprofitava una falta directa per fer el gol dels mataronins (3-1). Després d’això, Àlex Cantero va veure una targeta blava i el Noia va deixar escapar dues faltes directes. El partit arribava als últims minuts i encara no estava del tot decidit. A 5:53 per la botzina, però, Pol Manrubia marcaria el gol de la tranquil·litat pel conjunt local. El Noia encara va tenir temps de fer el cinquè mitjançant Xavier Costa, que acabaria el partit amb dos gols.

El Club Hoquei Mataró és ara onzè amb cinc punts, si bé és cert que quatre equips que té per darrere encara arrosseguen partits pendents. L’equip de la capital del Maresme suma una victòria, dos empats i tres derrotes, i dissabte que ve, dia 7 de novembre, rebrà el Girona en el proper compromís a casa.