Un partit del Hapo. Foto: R.Gallofré

Derrota contundent del Hapo Joventut a Mislata

El Joventut va anar sempre a remolc (31-13)

El Hapo Joventut Mataró és un equip que destaca per la seva competitivitat. Aquesta temporada, a la Divisió d’Honor Plata Femenina, la derrota en la primera jornada de lliga contra el Sant Vicenç (19-27) havia sigut la més àmplia. A partir d’aquí, quan queia, sempre ho feia amb marcadors raonables. Aquesta vegada, no. El Hapo va perdre a Mislata, i ho va fer de manera estrepitosa (31-13).

En el partit de la primera volta, fins i tot, Joventut i Mislata van oferir un duel apassionant i ben equilibrat (32-35). És cert que el conjunt del País Valencià viu un moment especialment dolç; aquesta golejada contra el Mataró és la tercera que suma de manera consecutiva. Abans d’aquest 31-13, havia firmat un 22-32 a Gavà i un 17-37 a la pista del Granollers.

Potser això també s’explica per la presència de Fátima Rocío, que fa unes setmanes no hi era. La jugadora del Mislata va ser un maldecap constant per a la defensa del Mataró. Seus va ser 9 dels 31 gols. Patricia Cañavera en va marcar 5 i Maria Cardona i Aitana Yugueros 8 entre totes dues (4 cadascuna). Més enllà del potencial golejador d’aquestes jugadores i dels nou gols de la seva principal canonera, el Mislata va oferir una acutació col·lectiva incontestable.

El conjunt local sempre va anar per davant en el marcador. Va dominar tots els parcials amb autoritat i al descans ja havia marcat una diferència notable (15-6). La segona part va servir per confirmar les sensacions. El Mislata era superior al Hapo i ho va seguir demostrant. La diferència va continuar eixamplant-se fins el definitiu 31 a 13. Aquesta vegada, ni tan sols Clara Poo (2 gols) i Ona Muñoz (3) van brillar. Estem parlant de dues de les millors golejadores de la lliga. De fet, les dues jugadores del Hapo estan en el Top 10 de la llista (tercera i sisena respectivament). El Hapo és vuitè a la lliga amb 15 punts.