El Quadis, fort davant l'Echeyde. Foto CNM.

El Quadis no té pietat de l’Echeyde

Contundent victòria de l’equip de Beto Fernández (12-3)

El Quadis CN Mataró és molt superior a l’Echeyde i ho ha demostrat aquest migdia a la piscina del Centre. Els mataronins s’han desfet sense més problemes del conjunt de Tenerife. Un 3 a 0 al primer quart, parcial que s’incrementava amb un quart gol en els primers minuts del segon període, deixava les coses clares i el partit sentenciat.

A partir d’aquí, l’equip visitant podria respirar una mica amb el seu primer gol (4-1). Només seria un miratge. El Quadis necessitava un partit amb ritme i continuïtat per tal de recuperar bones sensacions, i de seguida tornava a engegar la maquinària ofensiva. Sobretot després de la pausa llarga, el partit no tindria més història. Parcial de 5 a 1 en el tercer quart per deixar un clar 10 a 2 en el marcador.

El tram final serviria per establir el definitiu 12 a 3 i confirmar a Grummy com a golejador del partit (4 gols). Germán Yáñez n’ha fet tres i també ha mostrat les seves credencials de cara porteria. Una victòria contundent davant un rival més feble però que en el partit de la primera volta va vendre cara la seva pell (10-11). Aquesta vegada els mataronins han sigut capaços d’imposar la seva llei des del principi.

El Quadis CN Mataró suma la quarta victòria de la temporada i deixa enrere la mala dinàmica de resultats. Els de Beto Fernández són quarts del Grup B de la Divisió d’Honor.