Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró jugarà la final pel títol de lliga

L’equip de Dani Ballart torna a guanyar davant el Mediterrani (10-13)

Dos partits, dues victòries i a la final. El Centre Natació Mataró ha solucionat per la via ràpida el seu accés a la final del playoff pel títol de lliga. El Sabadell l’espera en aquesta nova cita entre els dos millors equips del país. Mataró-Sabadell, Sabadell-Mataró... tot un clàssic ja del waterpolo estatal.

El Mediterrani ha tornat a jugar les seves cartes i ha endurit el partit. L’equip local arribava al final del primer quart per davant en el marcador (3-2). La Josep Vallès no és una plaça fàcil. El Mataró reaccionava durant el segon parcial per presentar-se al descans llarg amb una petita renda (6-7). L’equip de Dani Ballart començava a carburar en atac. Dos gols més en l’inici del tercer període obrien l’escletxa que seria definitiva (6-9). A partir d’aquí, el conjunt de Mataró ha sabut jugar amb avantatges de dos, tres i, fins i tot, quatre gols per gestionar amb sobrietat la seva classificació per la final. Anni Espar, amb quatre gols, i Clara Cambray, tres dianes, han sigut les màximes golejadores del Mataró.

El partit d’ahir dissabte (12-8)

El CN Mataró va resoldre amb autoritat el seu primer duel davant el ‘Medi’. L’ex jugadora del Centre, Roser Tarragó, estrenava el marcador amb relativa comoditat però això només seria un miratge. A partir d’aquí, el Mataró va imposar la seva tradicional fortalesa defensiva. L’equip de Dani Ballart es va mostrar granític en aquest sentit fins al final del primer quart.

El segon període continuava amb la mateixa dinàmica i les mataronines situaven el 6 a 2 quan s’arribava al descans llarg. El Mediterrani va plantar cara en els primers compassos del tercer quart, però el Mataró responia a temps per tornar a situar una diferència còmoda (10-4).

El Mediterrani, amb quatre gols consecutius, s’encarregava d’incrementar l’emoció en els últims minuts del partit (10-8). Finalment, però, Danijela Jackovich i Anna Gual sentenciaven amb les últimes dianes del duel (12-8).