Imatge d'arxiu del CN Mataró. Foto: CNM

El CN Mataró supera el Mediterrani i s’acosta a la final

L’equip de Dani Ballart hi accedirà si demà torna a guanyar (12-8)

Instants inicials del partit, primer duel a Mataró de les semifinals del Playoff al títol, i gol de Roser Tarragó. Massa fàcil. L’ex jugadora del Centre avançava el Mediterrani en una acció sense gairebé oposició. Només ha sigut un miratge. A partir d’aquí, el Mataró ha imposat la seva tradicional fortalesa defensiva. Granític, en aquest sentit, l’equip de Dani Ballart fins al final del primer quart. El conjunt local ja dominava, 3 a 1, amb un gol d’Anni Espar a dos segons de la botzina.

El segon període continuava amb la mateixa dinàmica; Alba Bonamusa, una altra vegada Anni Espar (que ja sumava tres gols) i Helena Lloret situaven el 6 a 2 quan s’arribava al descans llarg. El Mediterrani, de totes maneres, és un equip lluitador. De vegades fins i tot massa lluitador, en el sentit que la seva agressivitat supera en alguns moments els límits del reglament. El ‘Medi’ ha plantat cara en els primers compassos del tercer quart, però el Mataró responia a temps per liquidar el partit, o això semblava, abans del període final. Anni Espar, Marta Bach amb dos gols consecutius i Vivian Sevenich, autora d’una obra d’art, establien un 10 a 4 que feia preveure uns darrers minuts més plàcids.

El Mediterrani, amb quatre gols consecutius, s’encarregava de qüestionar ràpidament aquesta previsió (10-8). Finalment, però, Danijela Jackovich i Anna Gual sentenciaven amb les últimes dianes del partit (12-8). Petita enganxada al final quan l’entrenadora del ‘Medi’, Maria Ángeles Díaz, ha cregut oportú qüestionar un temps mort de Dani Ballart per plantejar l’últim atac del partit. Al final, 12 a 8 i cap a casa. Demà, segon round a la piscina del Mediterrani. Si el Mataró guanya jugarà la final.