Un dels molts Mataró - UVSE Budapest, que es juguen el pas a la Final Four. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró arrenca l’any amb victòria

Les de Mataró s’han desfet sense problemes del Saragossa (7-21)

El Centre Natació Mataró ha començat el 2021 com va acabar el 2020; amb victòria i exhibint sensacions de líder sòlid. Després d’uns dies d’stage a Lilla, al nord de França, l’equip que entrena Dani Ballart ha tornat a la competició amb energies renovades i amb la mateixa contundència que va mostrar en la primera fase del campionat. Victòria inapel·lable a Saragossa.

L’equip aragonès començava el partit avançant-se en el marcador. Només seria un miratge. Ja al final de primer quart, quedava clar que el Mataró marcaria el ritme del duel (1-4). Un parcial de 0 a 6 en el segon període deixava les coses del tot clares; el Saragossa, com la majoria d’equips de la lliga, no seria rival pel Mataró. 1 a 10 al descans.

La diferència encara es va fer més gran a la represa. Tres gols més deixaven el marcador en un 1-13, resultat feridor per un conjunt local que podria retallar distàncies abans del final del tercer quart (4-14). L’últim parcial només serviria per acabar de dibuixar el resultat defintiu (7-21) i deixar clar que el Mataró no abaixaria el ritme.

L’equip de Dani Ballart necessita aquesta continuïtat i exigència competitiva perquè la setmana que ve, del dijous 4 al diumenge 7 de febrer, juga la lligueta de la Copa d’Europa a Verona (Itàlia). Les mataronines arriben a la cita continental líders a la lliga i en un magnífic estat de forma.