La defensa del CN Mataró, de ferro forjat. Foto: Elena Padilla

El CN Mataró segueix amb ple de victòries

L’equip de Dani Ballart supera el Rubí (18-7)

Sis de sis i per la via ràpida. Contra el Rubí, el CN Mataró no va deixar marge per a la sorpresa. Un parcial de sortida de 6 a 0 (5 a 0 al final del primer quart) feia evident que els punts no s’escaparien de la capital del Maresme. L’equip de Dani Ballart té fases de partit en les quals defensa de manera tan agressiva i compacta que nega totes les respostes ofensives al rival. El Rubí no va inaugurar el marcador fins després de la primera pausa.

Si bé és cert que el conjunt visitant va ser capaç de firmar un parcial de 0 a 4 que l’apropava en el marcador (6-4), també ho és que avui en dia el CN Mataró té una jerarquia competitiva que ofereix garanties en el moment de sufocar possibles reaccions del rival. Del 6 a 4 es va passar a l’11 a 4 i, aquesta vegada sí, partit completament tancat.

Els darrers minuts del tercer quart i l’últim període van servir per acabar de fer gran la diferència entre un i altre equip (18 a 7). El conjunt local, que havia baixat el seu ritme defensiu just abans del descans, va recuperar bones sensacions sense pilota i va mantenir una bona regularitat davant la porteria rival. Anni Espar i Helena Lloret, amb quatre gols cadascuna, van ser les màximes golejadores del partit. Danijela Jackovich, tres dianes, confirma la seva bona línia.

El CN Mataró lidera, amb 18 punts i mà de ferro, el seu grup de la lliga. Encara abans de Nadal, l’equip que entrena Dani Ballart rebrà el Concepción de Madrid en un partit que també hauria de ser assequible.