Imatge del partit. Foto: Elena Padilla

El CN Mataró tanca l’any amb una altra victòria

Les mataronines van superar el Concepción per 17 a 8

El Centre Natació Mataró, vigent campió de lliga, ha tancat el 2020 amb una altra victòria a la Divisió d’Honor. El triomf davant el Concepción de Madrid permet al conjunt que entrena Dani Ballart gaudir del Nadal amb un 7 de 7 a la classificació. Les de Mataró lideren el seu grup amb mà de ferro.

El conjunt madrileny, un dels equips amb menys recursos de la categoria, va plantejar d’inici una petita revolta. El Concepción va sortir amb ganes de vendre cara la seva pell i, en els primers compassos del partit, fins i tot va tenir estones de domini en el marcador (1-2, 2-3 i 3-4). Al final del primer quart, de totes maneres, el CN Mataró ja havia posat les coses al seu lloc (6-4).

Les madrilenyes van tornar a situar-se a només un gol en els primers instants del segon període (6-5), però tres gols seguits del conjunt local obrien la primera escletxa important en el marcador tot just per arribar al descans (9-5). Un parcial de 5 a 1 en el tercer quart deixaria el partit definitivament sentenciat (14-6). Els últims minuts van servir per situar el 17 a 8 que indicava el marcador al final del partit.

Danijela Jackovich, autora de quatre gols, va ser la jugadora del Mataró més inspirada en atac. Helena Lloret en va marcar tres, i Anni Espar, Alba Bonamusa i Alejandra Aznar dos gols respectivament. El CN Mataró no tornarà a jugar un partit de lliga fins el dia 30 de gener del 2021 davant el Saragossa.