Un partit del CH Mataró. Foto: Alba Tarrés

El CH Mataró empata a Sant Feliu

L’equip d’Albert Larrea és quart a la classificació (3-3)

Una ratxa de quatre victòries seguides havia permès al CH Mataró tornar a situar-se en una excel·lent posició amb vista a l’ascens. Aquesta bona trajectòria es va veure truncada el cap de setmana anterior amb una derrota a casa contra el Dominicos. Ara, aquest empat a la pista del Sant Feliu fa que el Mataró torni a puntuar. La segona posició, per això, és ara propietat del Vendrell. El CHM és quart, a dos punts del conjunt del Penedès, i amb les mateixes unitats que el Dominicos.

L’empat a la pista del Sant Feliu (3-3) sembla insuficient si ens el mirem tot repassant la classificació. És així, sobretot, perquè el rival ocupa la tercera posició per la cua. En aquesta categoria, no obstant, gairebé tots els equips són capaços de competir es digui com es digui el rival. L’OK Lliga Plata Nord destaca justament per ser una capsa de sorpreses. La classificació, moltes vegades, només serveix com a passatemps.

Conrad Xicota va fer el primer gol del partit (0-1), però el Sant Feliu va poder respondre abans del descans. Nil Figueras va fer l’empat (1-1) i en els primers compassos de la segona meitat, fins i tot, el conjunt local seria capaç de posar-se per davant. Armand Pujadó, amb el segon gol del             Sant Feliu (2-1), obligava a una reacció mataronina. L’equip d’Albert Larrea va acceptar la invitació.

Bernat Romero, primer, i Marc Ollé, després, tornaven a capgirar el marcador (2-3). Encara faltaven vuit minuts pel final del partit. Seria temps suficient per seguir veient accions ofensives a totes dues bandes de la pista. A sis pel final, una altra vegada Armand Pujadó seria decisiu. El seu segon gol del vespre significava l’empat definitiu (3-3). El CH Mataró s’havia de conformar amb un punt i ara mira les properes jornades amb l’objectiu de tornar a recuperar la segona plaça.