Imatge d'arxiu del CH Mataró. Foto: CHM.

El CH Mataró diu adéu a la lliga amb derrota contra el Barça

L’equip de la capital del Maresme acaba la temporada amb només tres victòries i onze punts (2-5)

Ningú va dir que seria fàcil, més aviat tot el contrari. Mantenir la categoria i seguir a l’OK Lliga era el repte, però ja fa setmanes que el CH Mataró sap que no podrà assolir-lo. Ara ha tancat la lliga amb una nova derrota contra el líder totpoderós, el Barça (2-5). Abans de començar la temporada, l’entrenador del conjunt del Maresme, Joan Carles Vadillo, plantejava d’aquesta manera l’objectiu: “Volem lluitar per la permanència. Caldrà ser constants i molt sòlids en tots els partits. Seria el pas previ a poder aconseguir victòries”.

Malgrat tenir una plantilla caracteritzada per la seva humilitat i capacitat de treball, el CH Mataró no ha pogut contrarestar l’experiència i la qualitat dels rivals. El conjunt de la capital del Maresme ha competit contra la majoria d’equips de la lliga, però a l’hora de la veritat gairebé sempre s’ha vist superat pel talent dels rivals. Com aquest dissabte, en el partit jugat a casa davant el Barça.

El líder es va avançar amb dos gols de Pau Bargalló, però Oriol Lladó va retallar diferències (1-2). Setze segons després, i encara a la primera part, Sergi Llorca va fer el tercer dels blaugrana (1-3). Ja a la segona part, amb poc més de vint minuts per jugar-se, Gerard Cusachs va fer el 2 a 3. El CH Mataró ho va intentar, però Rodrigues i Grau, aquest últim a tres minuts del final, van fer els darrers gols del partit (2-5).

El Mataró tanca la temporada com a cuer de l’OK Lliga amb 11 punts, que corresponen a tres victòries i dos empats. La resta, vint-i-un partits, són derrotes. És cert que la majoria d’aquests partits perduts, un total de dotze, ho són amb diferències de només un o dos gols. Al final, però, no ha estat suficient per mantenir la categoria.