Un partit del Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró cau a la pista del Vendrell

L’equip d’Albert Larrea segueix líder, però els tres rivals directes retallen diferències (6-5)

Després de set jornades sense perdre, el Club Hoquei Mataró ha tornat a tastar l’amarg gust de la derrota. El conjunt que entrena Albert Larrea va caure a la pista del Vendrell en un partit absolutament esbojarrat (6-5). El Mataró segueix líder, però el coixí de punts ha disminuït. Els tres rivals directes en la lluita pel primer lloc han guanyat els respectius partits de la jornada. El Barça Atlètic és segon a quatre punts, el Sant Just ocupa la tercera posició amb cinc punts menys que el Mataró i el Taradell és quart a sis punts del conjunt de la capital del Maresme.

El Vendrell ha perdut més partits que no pas n’ha guanyat, aquesta temporada, però rebia la visita del líder i va jugar amb la motivació que corresponia a la cita. Guillem Carbonell va fer el primer gol del Mataró i del partit, però tres minuts després l’equip local ja anava per davant gràcies als gols de Ricard Pintado i Lluís Ferrer. La primera part va ser d’un intercanvi de cops sense treva. Marc Ollé va fer l’empat a dos, Pintado tornava a avançar als locals i Jordi Pérez, de penal, empatava de nou (3-3). A 53’’ del descans, Marc Cañellas feia el 4 a 3.

A la segona part es van calmar una mica les coses i dos gols de Xavier Burguillos semblaven imposar la lògica. El CH Mataró tornava a manar en el marcador (4-5). Però encara quedaven més de tretze minuts i l’equip local no va abaixar els braços en cap moment.

En el tram final del partit, primer Eloi Albesa i després Iker Casado van tornar a perforar la porteria mataronina. Va ser el cop de gràcia a un duel marcat per les emocions, el talent ofensiu i les constants alternatives en el marcador. Després del 6 a 5, ja no es mouria més. El CH Mataró havia d’acceptar la derrota.