Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró cau a Tenerife

Primera derrota a lliga del conjunt de la capital del Maresme (10-8)

Totes les ratxes tenen un final. La del Centre Natació Mataró ha durat tres jornades i s’ha acabat a Tenerife. Després de les victòries en els primers tres partits de lliga, el conjunt d’Andrei Iosep va haver d’acceptar la primera ensopegada a la piscina de l’equip canari. El partit va ser molt igualat, però el Tenerife ja no és el rival tendre que havia sigut anys enrere. Aquesta vegada, va imposar el seu talent per confirmar un magnífic inici de curs (tres victòries en tres partits).

L’efectivitat en les jugades de superioritat és un dels factors que pot explicar la victòria local. El Tenerife va ser més precís en aquestes accions: el conjunt canari va firmar un 36% d’encert, mentre que el Mataró va acabar el partit amb un 21% d’efectivitat. Més enllà d’això, l’Echeyde va comptar amb la bona actuació de Víctor Alegre. Seus van ser tres dels deu gols que va marcar l’equip que jugava a casa.

Per la seva part, el CN Mataró va tornar a tenir en Pol Daura la seva principal amenaça ofensiva. Autor de tres gols, el jove talent de la casa confirma el seu magnífic estat de forma. De Weerd i Cuacos, que en van marcar dos, van ser els altres jugadors de l’equip mataroní que van acabar el duel amb més d’un gol. En general, el CNM va trobar a faltar més recursos ofensius.

Dos parcials calcats de dos a dos van fer que el partit arribés al descans llarg del tot igualat (4-4). El Tenerife va marcar diferències durant el tercer període, que és quan va ser capaç de marcar quatre gols (4-2). L’equip canari també va marcar el primer gol de l’últim quart (9-6), i des d’aleshores fins la botzina final va poder gestionar aquesta còmoda renda (10-8). El CN Mataró intentarà refer-se en el proper partit a casa davant el Rubí.