Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró perd a Caldes i altres moments de la jornada

El conjunt de Raúl Monroy veu com se li escapa un punt en el 89’ (2-1)

El Club Esportiu Mataró va caure al camp del Caldes de Montbui en partit corresponent a la 26a jornada de la Primera Divisió Catalana. D’aquesta manera, el conjunt groc-i-negre deixa enrere una ratxa de quatre partits sense conèixer la derrota (dues victòries i dos empats). El Mataró és setè i ja queda a set punts de la sisena plaça, que ara mateix defensa el Palamós.

Futbol

• Caldes 2-1 CE Mataró

Un gol de Bubacar Njie empatava el partit en el minut 72 (1-1). Marc Angelet havia fet el primer gol del partit en el minut 18. A un pel 90’, Héctor Alcañiz faria el definitiu 2 a 1 per deixar el Mataró sense cap mena de botí.

Futbol sala

• Barceloneta 0-2 Futsal Marlex Mataró

Dos gols consecutius d’Oriol i d’Antonio van ser fonamentals en aquest vital triomf del Futsal a la pista del Barceloneta, un rival directe a la zona alta de la Segona Divisió B. D’aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme escala fins la quarta posició. El Futsal té 47 punts, tres més que el seu rival d’aquest cap de setmana.

• Sant Andreu-Les Glòries 2-2 Futsal Aliança Mataró

El Futsal tanca la lliga amb un empat a la pista del cuer. El conjunt de la capital del Maresme ha acabat en segona posició a la Divisió d’Honor: 48 punts amb un balanç de 15 victòries, 3 empats i 6 derrotes.

Waterpolo

• Saragossa 7-18 Assolim CN Mataró

L’equip de Dani Ballart va tornar a la competició de lliga amb un contundent triomf a terres aragoneses. Les mataronines van ser molt superiors des del principi. Al descans ja guanyaven amb un clar 2 a 8. Al final del tercer període, la diferència encara era més sagnant (3-16). El CNM va afluixar en el darrer quart i el Saragossa ho va aprofitar per maquillar una mica el resultat. Fins a cinc jugadores de l’Assolim van fer tres gols.

• Mediterrani 9-8 CN Mataró

El CN Mataró, com ha passat altres vegades aquesta temporada, es va aferrar a les seves opcions en un partit que semblava perdut abans de l’últim quart. Ja en el tercer període, el ‘Medi’ va arribar a tenir quatre gols d’avantatge (7-3). De totes maneres, el conjunt que entrena Andrei Iosep va ser capaç de refer-se i portar el duel a un final molt ajustat.