Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

El CN Mataró cau per la mínima a la piscina del ‘Medi’

L’equip de Iosep frega la remuntada malgrat anar a remolc durant bona part del duel (9-8)

Mediterrani i Centre Natació Mataró van oferir, ahir dissabte, un bon espectacle de waterpolo a la piscina Josep Vallès de Barcelona. Els dos equips, clubs tradicionals de la Divisió d’Honor, van disputar un duel marcat per la igualtat i que no es va resoldre fins als darrers instants. És cert que el ‘Medi’ va portar la veu cantant durant bona part del partit, però el Mataró no es va rendir en cap moment. Aquesta és una constant de la temporada. No és la primera vegada que el conjunt que entrena Andrei Iosep aconsegueix competir fins a les últimes conseqüències en partits que semblaven perduts.

L’equip local va fer els primers dos gols del duel, però el Mataró ja havia reaccionat abans d’acabar el primer quart per acostar-se en el marcador (3-2). Després va arribar el momentani empat a tres, però el ‘Medi’ va acabar millor el segon període i també va saltar més entonat a la piscina després del descans llarg (7-3).

De totes maneres, el Mataró tornaria a reviscolar per acabar capgirant el parcial del període i situar-se, una altra vegada, a només un gol del seu rival (7-6). Cada vegada que el Mediterrani volia trencar el partit el Mataró deia que no, que no hi estava d’acord.

Però en l’últim quart el ‘Medi’ seria capaç d’instal·lar els dos gols de diferència i jugar amb aquesta petita renda (8-6 i 9-7). El Mataró va fer l’últim gol del partit (9-8), però ja no seria a temps d’arrencar res de bo de la Josep Vallès. Pol Daura, que va fer quatre gols, la meitat dels del seu equip, va ser el mataroní més inspirat en atac. El conjunt de la capital del Maresme ha acabat la fase regular en cinquena posició amb 33 punts, un més que el seu rival d’aquest cap de setmana.