Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró perd a Begur i es complica la permanència

Repassem el partit del conjunt groc-i-negre i altres duels del cap de setmana

El Club Esportiu Mataró va perdre al camp del cuer, el Begur, i pràcticament diu adéu a les seves opcions de salvació. Encara no és matemàtic, però el cop és dur i les possibilitats cada vegada més remotes. Resten cinc jornades pel final i el Mataró té la permanència a vuit punts.

Futbol

• Begur 3-2 CE Mataró

Un Mataró ple de fatalitats va veure com la relliscada d’un dels seus defenses feia impossible treure res de positiu en la visita al cuer. Era un partit clau per recuperar opcions de permanència, cosa que ara ja sembla una quimera.

• CE Mataró 2-2 Sant Cugat

Un gol a les acaballes del Sant Cugat va deixar a les mataronines amb la mel als llavis. Prèviament, dos gols de Jasmina Chamarro havien capgirat el 0-1 inicial.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 21-6 Sant Feliu

Golejada a plaer de l’equip que entrena Dani Ballart, que ja guanyava 6-1 al final del primer quart i 11-2 al descans. Silvia Avegno, autora de 5 gols, va ser la màxima golejadora del partit.

Hoquei patins

• Lidergrip CH Mataró 2-2 HC Coruña

El conjunt gallec guanyava al descans amb relativa comoditat (0-2). A la segona part va arribar la reacció de les mataronines, que amb gols de Thaïs Pérez i Carla Naranjo aconseguien empatar el partit. L’equip de Mataró, amb 29 punts, ocupa la setena posició.

Bàsquet

• Castelldefels 81-93 Mataró Parc Boet

El Boet, que ja havia confirmat amb anterioritat el seu lloc a les fases d’ascens, tanca la fase regular assegurant la segona posició. Imanol Martínez, 23 punts i 16 rebots, va firmar un partit majestuós.

• Zamora 69-51 Talenom Boet Mataró

El Zamora va capturar el doble de rebots (44 a 22) i va ser superior col·lectivament malgrat els 25 punts d’Emma Barceló, jugadora del Boet. L’equip de Mataró tanca la temporada com a cuer de la LF Challenge.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 73-52 Tenerife

El conjunt de Toni Sáez tanca la temporada amb una victòria a casa.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 26-24 Sant Joan Despí

El Hapo guanya a casa davant el tercer classificat en partit de la penúltima jornada. Clara Poo, autora de 6 gols, va ser la jugadora local més inspirada en atac.

• Sant Boi 32-32 Hapo Joventut Mataró

Festival ofensiu entre dos equips de mitja taula. El Hapo és setè i el Sant Boi ocupa la desena posició. Pol Barragán, que va marcar 10 gols, va ser el màxim golejador del partit.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 3-2 Les Corts

Pol Tolrà, en dues ocasions, i Pol Novo, van firmar els gols d’aquesta victòria com a local del Futsal. L’equip de Mataró és tercer a la taula.

• Futsal Aliança Mataró 1-4 La Concòrdia

Victòria clara del segon classificat a la pista del Futsal, que ara perd de vista la quarta posició.