Un partit del CH Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró supera el Caldes i escala posicions

L’equip de Joan Carles Vadillo suma la segona victòria seguida a casa (2-1)

El CH Mataró ja és novè a la classificació de l’OK Lliga després de la seva segona victòria consecutiva jugant com a local. En el partit d’aquest dissabte al Jaume Parera i León, el conjunt de Joan Carles Vadillo es va desfer del Caldes per sumar set punts i escalar posicions a la taula.

L’equip continua creixent. Va començar la temporada amb tres derrotes seguides, tot i que ja es veia que el CH Mataró podia competir contra tothom. Després d’això, el conjunt de la capital del Maresme només ha perdut (i per la mínima) en una de les últimes quatre jornades. Contra el Caldes calia demostrar solidesa i constància. El partit tornava a ser equilibrat i només es decidiria per petits detalls.

El Mataró va encaixar el cop del primer gol. Després d’una primera part sense encert de cara porteria per a cap dels dos equips, Roger Presas avançava el Caldes en els primers compassos de la segona meitat. El gol del conjunt visitant, de totes maneres, només serviria com a combustible per a la reacció local.

Deu minuts després del 0 a 1, Xavier Buguillos feia l’empat (1-1). Encara quedaven més de tretze minuts pel final i temps per a qualsevol mena de desenllaç. L’emoció era palpable i, a vuit minuts per a la botzina, una altra vegada Xavier Burguillos feia pujar el segon gol del Mataró en el marcador.

Era el 2 a 1 i el resultat ja es mantindria inalterable fins al final del partit. El Mataró va saber defensar la seva porteria amb encert i no va concedir res més. D’aquesta manera, l’equip de Joan Carles Vadillo va poder celebrar una victòria que al final de la temporada pot valer el seu pes en or. El CHM se situa ara amb els mateixos set punts que el Caldes, el seu últim rival, l’Alcoi i el Girona.