Un partit de l'Advisoria. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria es desfà a la segona meitat

Nova derrota de les mataronines a la pista de l’Estepona (75-54)

L’Advisoria Mataró Maresme va començar el partit bé i va plantar cara fins després del pas per vestidors. A partir del tercer quart, però, les coses es van començar a torçar. L’Estepona es va entonar i el conjunt mataroní no va ser capaç de mantenir el ritme. Al final, l’equip malagueny va acabar guanyant fins i tot amb una diferència de punts notable. D’aquesta manera, l’Advisoria continua últim a la classificació de la Lliga Challenge. Les mataronines només han guanyat un partit.

Al final del primer quart el Boet anava per davant (12-16). Atentes en defensa i amb una bona dinàmica ofensiva, les mataronines van poder allargar sensacions durant el segon període. Aquest parcial va ser favorable al conjunt local (18-16), però l’Advisoria mantenia el to i la fluïdesa ofensiva. Al descans, doncs, manava el cuer (30-32).

A partir del tercer quart va canviar la pel·lícula perquè l’Advisoria no va poder trobar els mateixos camins cap a la cistella (només 7 punts) i a l’altra banda de la pista va perdre duresa defensiva (en va encaixar 21). Així doncs, l’Estepona ja havia capgirat el marcador (51-39). Tot va continuar en la mateixa direcció durant el quart definitiu. És veritat que el Boet va tornar a anotar amb més regularitat, però no va ser capaç de frenar l’atac local (24-15 pel final 75-54).

Martínez Molnar i Knezevic, 13 punts cadascuna, van ser les millors anotadores del conjunt de Mataró. L’Advisoria, però, va ser bastant inferior dins la pintura (40 a 25 en rebots) i va acabar amb un pobríssim 28% en tirs de dos. El balanç és ara mateix d’una victòria en divuit partits de lliga.