Un partit del Boet. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria torna a perdre

El conjunt de Mataró cau a casa davant el Joventut (46-57)

Tercera derrota consecutiva de l’Advisoria Mataró Maresme, que ja ocupa l’últim lloc de la classificació amb un balanç d’una sola victòria en catorze jornades de lliga. Aquesta vegada, l’equip de la capital del Maresme va ser capaç de competir durant bona part del duel. Al final, però, el Joventut de Badalona va poder imposar la seva teòrica superioritat.

Les de Mataró van sortir endollades a la pista i al final del primer quart manaven en el marcador (16-13). El Joventut va poder girar la dinàmica durant el segon quart (10-16), però la sensació era que l’Advisoria seguia dins del partit i que tindria les seves opcions després del pas per vestidors. El tercer període va estar marcat pels problemes ofensius dels dos equips. L’escarransit parcial de 8 a 10 feia evident que l’anella s’havia fet petita a una i altra banda de la pista.

El partit entrava al quart decisiu amb tot per decidir-se (34-39). A l’hora de la veritat, el Joventut va saber recuperar certa fluïdesa ofensiva i això va ser determinant. L’Advisoria no va poder seguir el ritme i va acabar cedint (46-57). La idea és seguir treballant amb passió i el convenciment que arribaran altres ocasions per competir i poder, finalment, sumar més victòries a la LF Challenge.

Davant el Joventut, qui va competir especialment bé va ser Miriam Ruth McKenzie. Amb 13 punts i 13 rebots es va convertir en la millor jugadora del seu equip. Malgrat la seva aportació, el Boet no va poder imposar-se dins la pintura. A més, el Joventut va assegurar millor les passades. L’equip local va perdre deu pilotes més (25 vs.15). Toca seguir millorant per plantar cara als millors equips d’aquesta complicada categoria.