Camila Martínez, de l'Advisoria. Foto: FCBQ

L’Advisoria s’ensorra en l’últim quart

Les mataronines cauen davant el Lima-Horta i segueixen amb ple de derrotes (63-66)

Al final del tercer període el marcador indicava un resultat que, com a mínim, permetia afrontar els últims minuts amb esperances de sumar la primera victòria de la temporada. El 51 a 35 era bona mostra de la regularitat ofensiva exhibida fins aleshores per l’equip mataroní. 17 punts en cada un dels tres primers quarts i la sensació que, també sense pilota, el conjunt que entrena Bea Pacheco estava treballant de manera molt encertada. El Lima-Horta només havia anotat set punts en l’últim parcial abans dels minuts decisius.

I van ser decisius perquè el partit va canviar de dalt a baix. Si fins aleshores el conjunt visitant havia estat capaç de fer 35 punts, només en l’últim quart en va clavar 31. En total, doncs, el rival va més que quadruplicar els punts que havia anotat en el període precedent. El daltabaix va ser important. La diferència de +16 es va anar eixugant de manera inexorable. El conjunt local també va perdre fluïdesa en atac i, amb només 12 punts, va tancar el partit firmant un 12-31 de parcial.

El Lima-Horta s’emportava un triomf, 63-66, que al final del tercer quart no podia ni ensumar. La mala dinàmica de l’Advisoria, que ja va destituir a Jordi Vizcaíno després de les primeres sis derrotes, continua ara amb Bea Pacheco. És cert que l’equip ha competit i que les dues últimes derrotes, fins sumar una targeta de 0-8, han arribat per diferències mínimes. També sembla evident que més enllà d’aspectes tàctics, el conjunt del Maresme necessita una reacció anímica.

Camila Martínez, amb 13 punts i 10 rebots, va ser la millor jugadora del Boet. Sokhna Lo Sylla, que va aportar 10 punts i 8 rebots, també va acabar el partit amb una valoració notable. De totes maneres, el conjunt de Mataró va perdre més del doble de pilotes que el seu rival i això, a l’hora de la veritat, va pesar més que qualsevol actuació individual. Les de Mataró continuen últimes amb aquest feridor balanç de 0 victòries i 8 derrotes.