Bàsquet femení Advisoria Maresme Boet 3 Viles - Stadium Casablanca. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria cau a casa amb la Penya

L’equip de Badalona va ser superior al conjunt mataroní (46-67)

L’Advisoria Maresme va tenir un dia poc inspirat de cara cistella. Les estadístiques en el tir en són una bona mostra; 32% de dos (13/41), 16% en triples (3/19) i 69% en tirs lliures (11/16). Només sense oposició va millorar el percentatge d’encert de l’Advisoria, i és que el Joventut de Badalona es va trobar més còmode a la pista en tot moment. L’equip visitant va marcar el ritme del partit i ja manava al final del primer quart (9-15).

Al descans, la diferència ja s’havia eixamplat de manera gairebé definitiva (18-34). El Joventut, a diferència de l’Advisoria, va seleccionar millor les seves accions ofensives i va gaudir d’una destacable fluïdesa en atac; 50% en tirs de dos (15/30) i 35% en triples (9/26). A més, la Penya va tancar millor el rebot defensiu per negar segones oportunitats al rival (19 a 30).

Després del pas per vestidors, el Boet va ser capaç d’igualar les coses però la llosa ja era massa pesada. 11-13 durant el tercer període i 17-20 per tancar el partit i deixar el marcador en un definitiu i clarificador 46-67. Va ser superior el Joventut de Badalona i tocarà millorar de cara propers compromisos. Blanca Garcia, 11 punts, i Laura Salmerón, que en va anotar 10 des de la banqueta, van ser les úniques mataronines amb dos dígits en anotació.

L’Advisoria, malgrat la derrota, continua per davant de la Penya en la classificació. L’equip de Mataró acumula un balanç de 14 victòries i 7 partits perduts. El Joventut ocupa la cinquena posició, just per darrere de l’Advisoria, amb una targeta de 12 triomfs i 9 derrotes. Diumenge que ve, l’equip de la capital del Maresme viatjarà fins a Saragossa per enfrontar-se a un rival de mitja taula, l’Stadium Casablanca.