Bàsquet femení Advisoria Maresme Boet 3 Viles - Stadium Casablanca. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Maresme es desfà del GEiEG Girona

L’equip de Mataró segueix a la zona alta (45-64)

L’Advisoria Maresme necessitava reaccionar després d’una decebedora derrota en la jornada anterior, quan l’equip de la capital del Maresme va caure davant l’Almeda anotant només 39 punts (39-49). Dit i fet. L’equip de Jordi Vizcaíno va firmar un partit molt seriós per deixar sense opcions un GEiEG de Girona sense resposta (45-64).

L’Advisoria va clavar 9 triples per enfilar-se fins un 39% d’encert en el tir exterior (9/23). En el capítol anotador i d’encert de cara cistella també va ser superior en els tirs lliures i dins la pintura. Prop de cistella és veritat que l’equip gironí va ser capaç de tancar millor el rebot en determinats moments del partit però, en general, les mataronines van gaudir d’una fluïdesa ofensiva que el rival no va poder frenar.

Al descans, l’Advisoria manava de 7 (23-30) i les diferències van quedar definitivament marcades després del pas per vestidors. Un parcial de 12 a 20 en el tercer període obria l’escletxa que resultaria decisiva (35-50). Els últims minuts servirien per confirmar una victòria que deixa el Boet de ple dret a la zona alta de la classificació, en la lluita per la tercera posició. El balanç és de 14 victòries i 6 derrotes.

Cristina Hurtado, aportant 13 punts des de la banqueta, va tenir bona responsabilitat en aquesta catorzena victòria a la lliga. Blanca Garcia, 12 punts, va ser l’altra jugadora del conjunt mataroní que va superar la barrera dels deu punts en aquest triomf a la pista del GEiEG de Girona.