Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles FC Barcelona. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria Maresme no pot amb el líder invicte

Les de Mataró cauen a casa davant el Barça (52-63)

Era una tasca realment complicada, i no va poder ser. L’Advisoria Maresme ho va intentar tot i va competir contra el Barça, però va acabar cedint davant el potencial d’un equip que aquesta temporada ha guanyat absolutament tots els partits de lliga. Els 16 punts d’Olga Ruano no van ser suficients per liquidar l’invicte del Barça (52-63).

L’Advisoria Maresme va saber jugar les seves armes i al descans només perdia de sis (25-31). De totes maneres, un parcial de 6 a 21 en el tercer quart convertia en una quimera tombar al líder. El conjunt local es va encallar en atac i no va poder frenar el potencial ofensiu de les blaugrana. Més encertades en zones interiors (52% vs. 31%), les visitants van obrir forat en el marcador.

L’equip de la capital del Maresme no va abaixar els braços. En l’últim quart va firmar un parcial de 21 a 11 que, si bé feia estèril la reacció a nivell de resultat final, deixava palesa la sensació que estem parlant d’un equip molt sencer a nivell emocional i amb uns mecanismes col·lectius a l’altura dels millors rivals de la lliga.

Més enllà de la bona actuació d’Olga Ruano, Mireia Vila també va aportar 12 punts i Sara Vujacic en va sumar 10. Marta Arbizu, amb 8, va completar la bateria ofensiva de l’equip del Maresme, que ara se situa amb un balanç de 9 victòries i 4 derrotes. L’Advisoria Maresme és tercer a la classificació de la Lliga Femenina 2 i ha signat un magnífic primer tram de temporada.