No importa si vius en una casa, un pis o un loft. Tinguis l'espai que tinguis, hi ha moltes formes d'introduir-hi la naturalesa. Tenir petites plantes o flors pot donar molta vida a la llar i fins i tot pot afavorir el nostre estat d'ànim. Et pot ajudar a crear un espai únic que et faci sentir més en contacte amb la natura i que trenqui amb la vida de la ciutat.

Per aconseguir-ho, pots aprofitar les cantonades de la llar per col·locar petits testos amb plantes que puguin sobreviure sense gaire esforç a l'interior. En aquests casos, si col·loques el test a terra, pots escollir plantes que siguin altes perquè tinguin protagonisme. Si les prefereixes més petites, és millor posar-les a taules, prestatges o suports. Si no pots tenir molta cura de les plantes sempre tens l'opcio d'utilitzar-ne de plàstic, hi ha algunes que són molt realistes i només tu sabràs que no són 'reals'.

Ara està molt de moda crear jardins verticals amb prestatges a diferents nivells o amb palets de fusta. Queden molt bé en llocs amb molta llum i amb poca decoració, ja que cobraran tot el protagonisme de la sala. Aprofita les finestres i els balcons per tenir les plantes a l'aire lliure i fer que llueixin més. Sempre que vulguis les pots tornar a posar a l'interior.
I ara que és primavera és el moment ideal per tenir flors naturals. Els gerros transparents fan que visualment es vegi només el tall i la flor. Pots crear tu mateix rams per espais com el menjador o la cuina o bé distribuir les flors en petits rams o flors úniques per tota la casa, oferint una continuïtat que aporta molta personalitat, olor i color a la llar.

I si així i tot no t'animes a tenir plantes, sempre pots tenir la naturalesa present en estampats de coixins, quadres o decoració.

  • Per a l'interior de la llar escull plantes fàcils de cuidar i que complementin els espais. 
  • Es poden aprofitar les cantonades d'espais com el menjador o col·locar prestatges a mitja alçada per tenir les plantes i flors. 
  • Si no t'agrada tenir plantes, pots incorporar la naturalesa en estampats de coixins, quadres o decoració.