Reformar per estrenar
Notícies relacionades
Reformar per estrenar

Avisos del teu bany que indiquen que necessita una reforma

Reformar el bany augmenta el valor de l'habitatge i millora la qualitat de vida

El bany, juntament amb la cuina, és l’estança que se sol reformar més perquè s’utilitza molt i requereix d’un manteniment per les instal·lacions que té. Però quan és necessari fer una reforma del bany? Hi ha alguns indicis que ens ho indiquen.

Humitat i desperfectes: inevitablement s’han de solucionar aquests problemes. En aquests casos és aconsellable fer una bona reparació i no decantar-nos per una solució temporal perquè llavors és possible que tinguem una altra vegada el mateix problema en poc temps. Cal erradicar el problema de fons. Una bona reforma no només serveix per canviar l’estètica, sinó que també és una forma d’assegurar-nos que segurament no haurem de preocupar-nos dels desperfectes durant anys.

Necessitat de reparacions dels elements: és un dels principals motius per fer una reforma integral o parcial. El constant ús del mobiliari, el vàter, la pica i la banyera, fa que es deteriori o es quedi obsolet amb el pas del temps. Renovar-los per instal·lacions més modernes i eficients pot suposar un gran canvi en el teu bany i un estalvi important, ja que actualment hi ha elements com els vàters que són més eficients i consumeixen menys aigua.

Vols tenir un bany més funcional: cada vegada hi ha més productes i elements que poden fer que el teu bany sigui més eficient i s’adapti tant a l’espai que tens com a les teves necessitats. Una reforma pot fer que tinguis el bany que sempre havies somiat i et donarà la sensació que estàs en un habitatge d’obra nova. Una nova distribució, mobles més adaptables i un disseny diferent són la clau d’aquestes reformes.

Canvis en la família, canvis en el bany: al llarg dels anys les famílies van canviant i la casa s’ha d’adaptar per fer-nos la vida més agradable. Ampliar la família amb nens és un dels factors que influeixen en la reforma de les dutxes i banyeres. S’han de fer canvis per la comoditat dels adults a l’hora de cuidar els petits però també s’ha de vetllar per la seva seguretat amb elements de precaució i eliminant aspectes que poden suposar un perill o inseguretat. Que els fills es facin grans i marxin de la llar també és un bon motiu per fer modificacions, des d’una reforma estètica a incorporar el bany a un dormitori, fent-lo suite.

Aspecte antiquat: renovar el bany amb un aspecte més modern el farà canviar per complet. Des dels materials del revestiment i paviment, elements nous, materials i colors més de moda, a una il·luminació més eficient. És important tenir una idea del que es vol però també deixar-se aconsellar pels professionals que saben quins són els millors materials i estan al dia de les novetats del disseny dels banys.

Vendre o llogar la llar: un dels aspectes que més revaloren un habitatge és que el bany tingui bon aspecte i si sembla nou, millor. Fer una reforma t’ajudarà a que la casa tingui més valor, econòmicament parlant, i que sigui més fàcil de vendre o llogar. És un dels aspectes en el que més es fixen els possibles compradors i inquilins.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive