El restaurant Sangiovese, un dels més importants i rellevants de la ciutat, es renova. Ubicats des de la seva concepció al carrer Sant Josep, de fa alguns dies han tancat les seves portes per iniciar un canvi de local i instal·lar-se a la Muralla de Sant Llorenç, just on hi havia la mítica botiga del Morenito. Segons expliquen els seus propietaris, va sorgir una oportunitat única i van considerar que era el moment de donar un pas endavant. Malgrat el canvi, l’establiment segueix a la zona del centre, ben a prop d’on estava fins ara.

L’objectiu marcat per l’equip de Sangiovese és obrir a principis de març en el nou local, tot i que dependrà del ritme de les obres. El que està assegurat és que durant el proper mes veurà la llum el nou restaurant, que això sí mantindrà l’essència que ha fet tant especial Sangiovese durant aquests anys. “El local és molt més ampli, té més llum i una sèrie de condicions que els clients aniran descobrint”, expliquen els propietaris.

El fet d’ubicar-se en un lloc emblemàtic com és l’antiga botiga Morenito és tot un orgull, ja que aquest edifici compta amb una façana catalogada i amb molta personalitat. Però la voluntat de Sangiovese és no canviar: fer la mateixa cuina i la mateixa manera de fer que els comensals ja coneixen.  S’amplien les opcions, ja que es podrà comptar amb un menjador amb diversos ambients i la possibilitat de tenir salons per fer propostes per a grups més personalitzables. Tot plegat, amb un restaurant que podrà acollir unes 80 persones, com ja feien al carrer Sant Josep.