Cabrils donarà el tret de sortida a la quarta edició de la seva Ruta Gastronòmica, que tindrà lloc el proper 8 de juliol. Enguany, i seguint la iniciativa de l’any passat, l’associació d’hostalers de CAbrils convoca a periodistes i bloggers perquè estiguin presents de manera activa i sota la supervisió d’un xef, dins d’una cuina d’algun establiment de l’associació durant el servei de migdia.
Entre els participants s’organitzarà una taula rodona per compartir i intercanviar l’experiència viscuda,. Juntament amb això un moderador explicarà les tendències culinàries del moment i els productes de la terra més destacats de la població i els entorns del Maresme.

Una de les novetats de la Ruta Gastronòmica de Cabrils d’aquest 2016 és que tots els restaurants de l’Associació han creat un plat per l’estiu: “Patates en bermudes”, cadascun seguint el seu estil de cuina i les seves particularitats. I el dia 8 els presentaran. A la Ruta hi participen una quinzena de restaurants de tipus de cuina totalment diversos.

Les claus

  •  La Ruta Gastronòmica s’estrena el proper 8 de juliol
  •  Hi participen una quinzena de restaurants de la vila maresmenca
  •  Periodistes i bloggers poden participar al “ajudant de cuina per un dia”
  •  Tots els restaurants faran un plat d’estiu: patates amb bermudes