Empreses innovadores en salut
Empreses innovadores en salut

El TecnoCampus promou 10 empreses innovadores en salut

El programa TecnoCampus StartHealth accelera el negoci de 10 firmes amb alt potencial de creixement

El TecnoCampus de Mataró vol convertir-se en una seu d'empreses innovadores en l'àmbit de la salut. De fet ja té diverses firmes punteres en el sector amb seu a les seves instal·lacions a la capital del Maresme, com ara Minoryx Therapeutics. De cara a esdevenir un pol en aquest àmbit, el parc empresarial i universitari impulsa ara un programa per accelerar el negoci de projectes d'alt potencial de creixement en el sector salut. 

TecnoCampus StartHealth compta amb el suport d'ACCIÓ, de la Generalitat, i ofereix suport en la validació de la tecnologia i el model de negoci, en el llançament del producte al mercat i i en l'accés a finançament per accelerar el seu creixement. S'adreça a startups de nova creació, fins a cinc anys de vida, que desenvolupin innovacions tecnològiques vinculades a àmbits com els instruments mèdics, la rehabilitació, la diagnosi de malalties, la biotecnologia, la intel·ligència artificial o el Big Data. 

5cb3b024 5738 4341 80e1 8863003fd73d

Una de les sessions del projecte. Foto: Ajuntament

En aquesta primera edició es van rebre 29 sol·licituds i s'han escollit un total de 10 empreses, entre les quals hi figuren companyies que desenvolupen eines de telemedicina, apps per a la millora de diagnòstics, dispositius mèdics que ofereixen mesures d'alta precisió, monitoris de butxaca per fer electrocardiogrames o software per detectar lesions pancreàtiques, entre d'altres. 

Assessorament expert

Durant cinc mesos, les deu start-ups seleccionades gaudiran d’assessorament expert individualitzat, formació especialitzada, connexió amb l’ecosistema innovador, accés a finançament i espai de treball gratuït a la incubadora TecnoCampus. El programa compta amb la col·laboració de Ship2B, Bstartup Health, UPF Ventures, 101 ventures, Barcelona Health Hub, Capital Cell, el Consorci Sanitari del Maresme, Fundació TIC Salut Social i la Diputació de Barcelona.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive