-
-

Minoryx rep una inversió de 21,3 milions d'euros

És la ronda d'inversió més gran del sector biotecnològic a Espanya aquest 2018.

L'empresa Minoryx, que es troba al TecnoCampus de Mataró, ha tancat una ronda d'inversió de 21,3 milions d'euros, la més gran del sector biotecnològic a Espanya en aquest 2018. El fons belga Fund+ ha liderat aquesta injecció de diners, on també hi havia companyies com SRIW, SFPI.FPIM i Sambrinvest, que se sumen a altres inversors ja presents d'una primera sèrie.

Segons explica en una nota de premsa el CEO de Minoryx, Marc Martinell, aquest finançament ha de servir per demostrar el "potencial de MIN-102 per fer noves indicacions, incloses malalties neuroinflamatòries com la X-ALD cerebral i múltiples malalties neurodegeneratives". El camp en el que treballa l'empresa és el del desenvolupament de nous medicaments per a malalties rares o minoritàries.

El MIN-102 és un fàrmac que es troba en assaig clínic pel tractament de la adrenomieloneuropatia (AMN), que es caracteritza per una neurodegeneració progressiva que afecta a la funció motora a partir dels 20 anys d'edat. Afecta a un de cada 17.000 naixements a tot el món. Es tracta del fàrmac més avançat pel tractament d'AMN.

També es troben preparant estudis addicionals per a pacients amb X-ALD cerebral, que afecta a nens d'entre dos i 10 anys i que per una inflamació severa del cerebre podria provocar-los-hi la mort als dos-quatre anys dels primers símptomes.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive